1. © Ingvild Molenaar
 2. © Ingvild Molenaar
 3. © Ingvild Molenaar
 4. © Ingvild Molenaar
 5. © Ingvild Molenaar
 6. © Ingvild Molenaar
 7. © Ingvild Molenaar
 8. © Ingvild Molenaar
 9. © Ingvild Molenaar
 10. © Ingvild Molenaar
 • Circus Treurdier

 • TreurTeeVee

 • As you like it

 • De Zwarte Doos

 • Spektakel X

spel & concept Jan-Paul Buijs, Ellen Parren, Peter van Rooijen, Thomas Spijkerman, Bart Rijnink, Dorien van Gent (stagiaire) muziek Frank van Kasteren, Bart Rijnink regie Joost van Hezik decor Janne Sterke, Jasper van Roden (bouw) kostuums Esmee Thomassen, Anastasia Malkin (stagiaire) lichtontwerp Eelke Slooten geluidsontwerp Lesley Pols foto’s Ingvild Molenaar

Spektakel X

SPEKTAKEL X gaat over de invloed van de media op onze maatschappij; over hoe de wereld aan sensatiezucht ten onder kan gaan. Dit alles wordt vormgegeven in de melancholische, ironische, muzikale en humoristische stijl die Circus Treurdier eigen is.

Circus Treurdiers SPEKTAKEL X is een interactieve muziektheaterbeleving van drie en een half bedrijf, met live muziek, absurdistisch theater en een flinke dosis radicaal entertainment. Voor en na de voorstelling en tussen de bedrijven door, is het zelf bestierde pop-up-café open. Met onder andere Vedett bier, Jameson & Ginger Ale en fritz-kola.

Circus Treurdier is een jong muziektheatergezelschap bestaande uit individuele makers. Ze ontwikkelen en produceren hun eigen theater, muziek, en filmproducties. Ze zoeken in hun werk altijd een kruisbestuiving tussen kleinkunst, toneel en popmuziek en proberen hierbij het gat te dichten tussen de hoge en populaire kunst.